skip to Main Content
مرکز ارتباط سراسری مشتریان : ۰۲۱۴۵۴۳۷

در زندگی این روزهای همه ما ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین و ارزنده ترین دستگاه هایی است که در اختیار داریم و باعث می شود زندگی ما ساده تر و آسان تر شود و در بخش قابل توجهی از زمان ما صرفه جویی خواهد کرد. اما این دستگاه نیز مانند هر دستگاه دیگری می تواند دچار مشکل شود؛ یکی از مشکلات آزاردهنده ای که ممکن است برای این دستگاه پیش آید کار نکردن آن بعد از آبگیری است.

فرض کنید لباس هایتان را داخل ماشین ریخته اید، مواد شوینده و نرم کننده را اضافه کرده اید و برنامه شستشو را انتخاب کرده اید. ماشین شروع به کار می کند، آب را داخل دیگ جمع می کند و منتظر می ماند تا فرآیند شستشو را آغاز کند. اما ناگهان همه چیز متوقف می شود و دیگر هیچ صدایی از ماشین به گوش نمی رسد. اما چرا ماشین لباسشویی بعد از آبگیری کار نمی کند؟ در این مقاله از مجموعه مقالات تعمیر ماشین لباسشویی در تهران، به بررسی دلایل احتمالی این مشکل و راه حل های موجود برای رفع آن می پردازیم.

منظور از کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری چیست؟

منظور از کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری این است که ماشین لباسشویی مراحل شستشو را بعد از اینکه به اندازه کافی آب داخل دیگ جمع شد آغاز نمی کند. به طور کلی ماشین لباسشویی بعد از شروع برنامه شستشو ابتدا آب را داخل دیگ جمع می کند. سپس باید مراحل شستشو مانند چرخش دیگ و اضافه کردن مواد شوینده و آبکشی را انجام دهد.

منظور از کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری چیست

اما اگر ماشین لباسشویی بعد از آبگیری متوقف شود و هیچ اقدامی برای شروع شستشو انجام نمی دهد به آن کار نکردن بعد از آبگیری گفته می شود. این مشکل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در بخش بعدی به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.

دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری چیست؟

کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری مشکلی رایج است که می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در اینجا به برخی از شایع ترین علل این مشکل و راه حل های آنها اشاره می کنیم:

مشکلات مربوط به جاپودری

یکی از دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری، مسدود شدن جاپودری است؛ چرا که در صورت بروز این اتفاق مواد شوینده به دیگ نمی رسد و در نتیجه ماشین لباسشویی شروع به کار نخواهد کرد.

مشکلات مربوط به شیر آب

یکی از دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری مشکلات مربوط به فشار آب است. اگر فشار آب ورودی به منزل شما کم باشد، ممکن است ماشین لباسشویی به اندازه کافی آب برای شروع کار دریافت نکند. بنابراین حتما با استفاده از ابزارهای مناسب اقدام به بررسی فشار آب کنید.

مشکلات مربوط به برنامه شستشو

از دیگر دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری می توان به مشکلات مربوط به برنامه شستشو اشاره کرد. اطمینان حاصل کنید که برنامه شستشوی صحیح را انتخاب کرده اید. برخی از برنامه ها به زمان بیشتری برای آبگیری نیاز دارند. دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی خود را مطالعه کنید تا از زمان لازم برای آبگیری هر برنامه مطلع شوید.

توجه داشته باشید که برد کنترل وظیفه کنترل تمام مراحل شستشو را بر عهده دارد. اگر برد کنترل خراب شده باشد در ارسال دستور جهت شروع کار شستشو مشکلاتی ایجاد می شود و در نتیجه ماشین لباسشویی شروع به کار نخواهد کرد. در این صورت باید برد کنترل توسط یک تعمیرکار مجرب بررسی و در صورت نیاز تعویض شود.

مشکلات مربوط به دیگ و مخزن

اگر پمپ تخلیه به درستی کار نکند ممکن است آب در دیگ و مخزن جمع شده باشد و مانع از ورود آب جدید به داخل دستگاه شود. برای حل این مشکل باید پمپ تخلیه را بررسی و تمیز کنید. همچنین اگر دیگ یا مخزن ماشین لباسشویی نشتی داشته باشد ممکن است آب به جای اینکه برای شستشو استفاده شود هدر رفته باشد و به همین دلیل دستگاه بعد از آبگیری کار نکند. برای حل این مشکل، باید دیگ یا مخزن توسط یک تعمیرکار مجرب بررسی و در صورت نیاز تعویض شود.

مشکلات مربوط به موتور

در برخی موارد ممکن است مشکل از موتور ماشین لباسشویی باشد.

مشکلات مربوط به موتور

اگر موتور خراب شده باشد ممکن است دستگاه بعد از آبگیری نتواند بچرخد و کار نکند. در این صورت باید موتور توسط یک تعمیرکار مجرب بررسی و در صورت نیاز تعویض گردد.

مشکلات مربوط به تسمه

تسمه وظیفه دارد تا نیروی موتور را به دیگ ماشین لباسشویی منتقل کند. اگر تسمه شل، پاره یا فرسوده شده باشد، نمی تواند به درستی نیروی موتور را به دیگ منتقل کند و در نتیجه ماشین لباسشویی بعد از آبگیری متوقف شود. برای بررسی مشکل تسمه باید آن را از نظر پارگی، فرسودگی و شل بودن بررسی کنید. در صورت وجود هرگونه مشکل باید تسمه را با یک نمونه جدید تعویض کنید.

مشکلات مربوط به پمپ تخلیه

پمپ تخلیه وظیفه دارد تا آب کثیف را از دیگ ماشین لباسشویی تخلیه کند. اگر پمپ تخلیه دچار مشکل شده باشد نمی تواند به درستی کار کند و در نتیجه ماشین لباسشویی بعد از آبگیری منتظر می ماند تا آب تخلیه شود و سپس شستشو را شروع کند؛ و با توجه به اینکه پمپ کار نمی کند، فرایند شستشو نیز آغاز نخواهد شد.

سخن پایانی

همانطور که در این مقاله بررسی کردیم، کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از مشکلات مربوط به برد الکترونیکی گرفته تا موتور، تسمه، پمپ تخلیه و گرفتگی جاپودری، هر کدام از این موارد می توانند باعث توقف ناگهانی ماشین لباسشویی در حین فرآیند شستشو شوند. خوشبختانه با کمی دانش فنی و ابزار مناسب بسیاری از این مشکلات را می توان در خانه و بدون نیاز به تعمیرکار حل کرد.

در این مقاله سعی کردیم راه حل های ساده و کاربردی برای رفع هر کدام از این مشکلات ارائه دهیم. با مطالعه دقیق این مقاله و دنبال کردن مراحل ذکر شده می توانید عیب یابی اولیه را انجام دهید و در بسیاری از موارد مشکل را خودتان برطرف کنید. اما اگر با وجود مطالعه این مقاله و امتحان کردن راه حل های ارائه شده همچنان مشکل کار نکردن ماشین لباسشویی تان حل نشد بهتر است از یک متخصص تعمیرات لوازم خانگی کمک بگیرید.

Rate this post

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top