تعمیرات سایت به عنوان تعمیرگاه تخصصی تعمیر چای ساز تکنوکیت - TECNOKIT در خدمت مشتریان ارجمند در اقصی نقاط کشور می باشد. خدمات قابل ارائه برای تعمیر چای ساز تکنوکیت -…
تمیز کردن چای ساز (clean tea maker) | تعمیرات سایت با سابقه درخشان در تعمیر لوازم خانگی و تعمیر چای ساز ( repair teamaker ) در این مقاله به راهکارهای اصولی تمیز کردن چای ساز اشاره می کند.
دستگاه های چای ساز دستگاه هایی بسیار کار آمد و با کیفیت هستند و از بهترین مواد برای ساخت آنها استفاده می شود.
چای ساز یکی از لوازم کاربردی در آشپزخانه است، استفاده زیاد و طولانی از چای ساز به مرور زمان باعث ایجاد رسوب و کثیفی درون آن می شود، تمیز کردن جرم چای ساز نقش مهمی در پیشگیری از خرابی و افزایش طول عمر دستگاه دارد.
طراحی دستگاه چای ساز بدین صورت است که به شما اجازه لذت بردن از چای کاملا دم کشیده را می دهد، با این حال همانطور که هر دستگاهی برای انجام کار بهتر نیاز به یک سری مراقبت هایی دارد لطفا نکات زیر را برای نگهداری بهتر و جلوگیری از تعمیر چای ساز خود بکار گیرید.
تمیز کردن چای ساز و جلوگیری از تعمیر چای ساز
- بعد از اتمام کار با چای ساز، از خاموش بودن دکمه جوش آمدن آب ( هنگام گرمایش آب) و دکمه دم کشیدن چای (در هنگام دم کردن چای) اطمینان حاصل کنید.
- هنگامی که دکمه نور محفظه خاموش می شود، دستگاه چای ساز خاموش است، دو شاخه را از پریز برق جدا کرده و اجازه دهید تمام قطعات چای ساز سرد شود و بعد آن را تمیز نمایید.
- فقط سرپوش کتری، توری، سرپوش توری چای و قاشقک چای مربوط به چای ساز قابلیت شست و شو در ماشین ظرفشویی را دارند.
- هرگز قسمت کفی کتری، کفی اصلی چایساز، سیم برق و پریز برق را در تماس با رطوبت قرار نداده و آن را زیر آب نگیرید این کار باعث میشود که به تعمیر چای ساز احتیاج پیدا کنید.
راههای تمیز کردن قطعات چای ساز
- تمیز کردن سرپوش کتری و درجه اندازه گیری آب چای ساز
- تمیز کردن بدنه شیشه ای کتری و یا قوری
- راهکار هایی برای حذف رسوبات از داخل کتری
- تمیز کردن قسمت توری قوری، سرپوش توری و قاشقک چایی
- تمیز کردن کفه چای ساز
۱) تمیز کردن سرپوش کتری و درجه اندازه گیری آب چای ساز
- سرپوش کتری را در آب گرم و صابون و با اسفنج نرم شست و شو دهید و کاملا خشک کنید و درجه اندازه گیری آب را هم می توان با قرار دادن زیر آب داغ به همراه فرچه و یا پارچه تمیز کرد.
- همانطور که در بالا گفته شد سرپوش کتری یا قوری را می توانید در ماشین ظرفشویی بشویید به این صورت که آن را به صورت عمودی قرار دهید تا مقیاس اندازه گیری رو به بالا باشد که این امر باعث می شود تا آب آن به درستی تخلیه شود.
- تمام سطوح را بعد از تمیز کردن چای ساز کاملا خشک کنید.
همچنین مطالعه کنید: علت روشن نشدن کتری برقی
۲) تمیز کردن بدنه شیشه ای کتری و یا قوری
- بعد از هر بار استفاده از قوری شیشه ای آن را خالی کنید، هیچ گاه اجازه ندهید که چای دم کشیده به مدت حتی یک شب در آن بماند داخل قوری را با یک اسفنج مرطوب نرم به همراه آب گرم شست و شو دهید.
- رسوبات مانده از چای در داخل دیواره های قوری، روی طعم چای تاثیر می گذارد پس با هر بار استفاده از چای ساز آن را با آب و صابون بشویید.
- برای تمیز کردن قسمت بیرونی بدنه شیشه ای کتری آن را با یک پارچه مرطوب و نرم تمیز نمایید.
- هرگز قسمت خارجی بدنه کتری را در زیر شیر آب نگیرید و از مواد شیمیایی و اسکاچ زبر و تمیز کننده های ساینده برای تمیز کردن داخل و یا خارج کتری استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث خراشیدگی سطح آن شود.
۳) راهکار هایی برای حذف رسوبات از داخل کتری
- کتری چای ساز یکی از قسمت های مهم در تمیز کردن چای ساز است، برای حذف رسوبات در داخل کتری به جای استفاده از مواد شیمیایی مضر، کتری خود را تا علامت ماکسیمم از آب پر کنید و یک عدد لیموترش را به آب اضافه کنید سپس آن را بجوشانید و در مرحله بعد بگذارید به مدت یک شب این محلول در کتری بماند و خیس بخورد و سپس آن را دور بریزید سپس داخل کتری آب تمیز بریزد و بعد از جوشیدن آن را دور بریزید و درصورت لزوم این عمل را تکرار کنید.
- دو قاشق غذاخوری جوش شیرین را به آب کتری اضافه کرده و بجوشانید و به مدت یک شب اجازه بدهید تا خیس بخورد و سپس آن را دور بریزید سپس داخل کتری آب تمیز ریخته و بعد از جوشیدن آن را دور بریزید و در صورت لزوم این عمل را تکرار نمایید.
- شش قاشق غذاخوری سرکه سفید را اضافه کرده و بجوشانید و به مدت یک شب اجازه بدهید تا خیس بخورد و سپس آن را دور بریزید سپس داخل کتری آب تمیز ریخته و بعد از جوشیدن آن را دور بریزید و در صورت لزوم این عمل را تکرار نمایید.
- قبل از استفاده از کتری آن را با پارچه ای نرم و بدون پرز خشک کنید.
- برای جلوگیری از تعمیر چای ساز باید کتری را به طور منظم پاک کنید و بصورت درست استفاده کرده و دستور العمل هایی که دراین مقاله می خوانید را دنبال کنید.
نکته : با توجه به استفاده مکرر شما از دستگاه چای سازتان ممکن است بر اثر مرور زمان داخل کتری و قسمت اندازه گیری آب دچار رسوب شود.
آهک و فسفات از مشکلات شایعی است که می تواند به چای ساز آسیب وارد کند و شما را به تعمیر چای ساز نزدیک تر کند.
پارامتر آهک یک ماده معدنی بی ضرر به رنگ سفید و یا زنگ زده در دیواره داخلی کتری و درون پایه آن به نظر می رسد.
فسفات هم با چشم دیده نمی شود ولی می تواند باعث ایجاد آلودگی شود.
۴) تمیز کردن قسمت توری قوری، سرپوش توری و قاشقک چایی
- یکی دیگر از قسمت های تمیز کردن چای ساز، توری قوری و سرپوش توری و قاشقک چای است که میتوانید آن را با آب گرم و صابون و با اسفنجی نرم شست و شو دهید.
- آبکشی کرده و کاملا خشک نمایید، برای جلوگیری از ایجاد لکه یک پاک کننده مایع غیر ساینده و یا محلول ضدعفونی کننده ملایم استفاده کنید.
- این پاک کننده ها را مستقیم بر روی لوازم جانبی چای ساز نریزید، اول محلول را بر روی اسفنج ریخته و سپس چای ساز را تمیز کنید به همین ترتیب این لوازم جانبی را میتوان در ظرفشویی هم بشویید تمام سطوح را کاملا قبل از استفاده خشک نمایید.
۵) تمیز کردن کفه چای ساز
- مطمئن شوید که چای ساز به برق وصل نیست.
- کفی چای ساز را با اسفنج مرطوب و نرم تمیز نمایید.
- تمام سطوح را قبل از اینکه دو شاخه را به پریز برق وصل کنید خشک نمایید.
۶ نکته کاربردی در استفاده و نگهداری از چای ساز
- از آب تصفیه شده استفاده کنید.
- دمای جوش آمدن آب و دم کشیدن چای را تنظیم کنید.
- یک محافظ برق با کیفیت تهیه کنید.
- از محکم بودن درب کتری اطمینان حاصل کنید.
- هنگام پر کردن کتری آن را از روی کفی جدا کنید.
- کتری و قوری را پس از هر بار استفاده تمیز بشویید.
همچنین بخوانید: رفع نشتی کتری برقی
تعمیر چای ساز در تعمیرات سایت
ما در این مقاله راهکارهای اصولی تمیز کردن چای ساز را برای شما بررسی کرده ایم.
یکی از نکاتی که بعد از هر بار استفاده از چای ساز باید آن را رعایت کنید شستن چایی ساز بعد از هر بار استفاده است.
تعمیرات سایت متخصص در تعمیر چای ساز و ارائه دهنده خدمات با کیفیت تعمیراتی و با ضمانت ۹۰ روزه همواره رضایت مشتریان خود را طی بیش از ۳۰ سال ارائه خدمات تعمیر لوازم خانگی بدست آورده است.
تعمیر چای ساز خود را به تکنسین های معتبر و مطمئن بسپارید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
متخصصان با سابقه تعمیرات سایت کلیه خدمات سرویس چای ساز شما را با استفاده از قطعات فابریک و اصل شرکتی، به سرعت و با بهینه ترین قیمت انجام می دهند همچنین مشتریان تعمیرات سایت با دریافت کد اشتراک می توانند از تخفیف های ویژه شرکت بهرمند شوند.
برای مشاوره و اطلاع از خدمات تعمیرات سایت همین حالا با شماره های شرکت تماس بگیرید.
علت خاموش شدن چای ساز قبل از جوش آمدن آب چیست؟
سنسور وظیفه کنترل دما و قطع و وصل کردن جریان چای ساز را برعهده دارد. درواقع خرابی سنسور باعث خاموش شدن کتری برقی قبل از جوش آمدن آب می شود.
هزینه تعمیر چای ساز در تعمیرات سایت چقدر است؟
هزینه تعمیر چای ساز در تعمیرات سایت با توجه به نرخنامه اتحادیه تعمیرات لوازم خانگی محاسبه می شود.
This Post Has 0 Comments